ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ έτους 2012».
Παράταση ως τις 30 Απριλίου 2013 δόθηκε από τον ΕΛΓΑ για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του Οργανισμού, που αφορούν το έτος 2012.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιχορήγηση για τη στήριξη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου»
Σε απάντηση του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενημερώνει το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου ότι αναφορικά με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιχορήγησε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, το ΕΑΚ με το ποσό των 835.000 ευρώ και για το έτος 2013 έχει εγκρίνει προϋπολογισμό ύψους 688.000 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καμία περιφερειακή υπηρεσία ελέγχου και προστασίας της παραγωγής αλλά και των καταναλωτών δεν καταργείται»
Την ενημέρωση και τις θέσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε ο Βουλευτής, Βασίλης Κεγκέρογλου μετά τη σύγχυση που έχει προκληθεί από τη δημοσιοποίηση της πρότασης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αναμόρφωση του Οργανισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΥΠΑΑΤ: «Καμία περιφερειακή υπηρεσία ελέγχου και προστασίας της παραγωγής αλλά και των καταναλωτών δεν καταργείται.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Δωμάτια»
Σε απάντηση του το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών και Δικτύων, ενημερώνει το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου ότι οι υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες, ανεξαρτήτως κατηγορίας μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή», εφόσον το επενδυτικό σχέδιο αφορά σε αναβάθμιση τους σε κατηγορία τουλάχιστον τριών αστέρων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στον αέρα η εξαγγελία Σαμαρά για συνταξιοδότηση των αγροτών με 40 χρόνια δραστηριότητας;»
Μετά την εξαγγελία της Κυβέρνησης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου επανέφερε στη Βουλή το θέμα της άρσης των αδικιών για τη συνταξιοδότηση των αγροτών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς»
    Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Εσωτερικών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς που παραμένουν απλήρωτοι. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Ερώτησης είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                            
«Κύριοι Υπουργοί,

Εδώ και επτά μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, που έχουν προσληφθεί μέσω ΕΣΠΑ, έχοντας φτάσει πλέον σε απόγνωση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 381 382 383 384 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2675 - 2681 από 2688

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο