ΚΕΝΤΡΙΚΗ
"Δεν υφίσταται κανένα θέμα κατάργησης της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς" 2/9/2013
Τις επόμενες μάλιστα μέρες ολοκληρώνεται και η μεταφορά πίστωσης για την συνέχιση λειτουργίας της και εκδίδεται η απόφαση για την παραμονή του προσωπικού, στον Αμπελούζο».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου στον «Επενδυτή» 31/8/2013
Διαβάστε τη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε ο Υφυπουργος Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εφημερίδα «Επενδυτής» και στη δημοσιογράφο κ. Ρούλα Σαλουρου στις  31/8/2013
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 29/8/2013
«Στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που σήμερα έμαθαν τις βάσεις για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια για τη δικαίωση της προσπάθειας τους.
Η δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ήταν η πρώτη μεγάλη μάχη που κλήθηκαν να δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες, που αγωνίζονται να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Στην εποχή που διανύουμε, κοινή διαπίστωση αποτελεί ότι ζούμε μια ζωή, γεμάτη από δοκιμασίες και δυσκολίες, μέσα από τις οποίες όμως έρχονται οι χαρές και η ανταμοιβή των κόπων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δεσμεύτηκαν για καλή συνεργασία Κεγκέρογλου και Βαρδακαστάνης» 28/08/2013
Συνάντηση και πολύωρη συνεργασία με το Προεδρείο της ΕΣΑμεΑ είχε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου με την παρουσία της Γενικής Γραμματέας Πρόνοιας κ. Μπέκου.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Γιάννης Βαρδακαστάνης και οι συνεργάτες του, έθεσαν όλα τα θέματα, θεσμικά και λειτουργικά που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Συνάντηση συνεργασίας» με Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη 28/08/2013
Συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τον Κρητικό Υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιάννης Κουράκης.
Συζήτησαν τα θέματα πρόνοιας, κοινωνικής προστασίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν τους αδύναμους και άνεργους.
Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα καλυφθεί σχεδόν το σύνολο των αιτήσεων για την ένταξη στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που όμως για την Κρήτη μπορεί να φτάσουν μέχρι 5908 παιδιά λόγω των προσφερόμενων θέσεων και των επιλογών ανά Δήμο και παιδικό σταθμό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύση για την ένταξη των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς 28/8/2013
«Τα παιδιά που θα ενταχθούν φέτος στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ μέσω του Προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, εκτιμώ ότι θα φτάσουν τις 70.000, μετά από τη συνεργασία μας με τα συναρμόδια Υπουργεία και την ΚΕΔΕ».
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2675 - 2681 από 2726

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο