ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Στη Βουλή η αδικία σε βάρος των επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ν. Ηρακλείου»
Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου επισημαίνει τις αντιδράσεις που υπάρχουν από την πλευρά των επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία», μετά την ανακοίνωση του οδηγού προγράμματος για το ΜΜΕ- ΕΣΠΑ.
Στο κείμενο της επιστολής που απέστειλε η Ένωση, τονίζεται ότι: «Στον οδηγό προγράμματος για το ΜΜΕ-ΕΣΠΑ αναφέρονται οι μορφές επιχειρήσεων που μπορούν να λάβυον μέρος. Από αυτές, για μια ακόμη φορά, απουσιάζουν οι κοινωνίες αστικού δικαίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στη Βουλή οι αντιδράσεις του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές»
Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου επισημαίνει τις θέσεις του εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, όπως αυτές αναλύονται σε επιστολή τους.
Στο κείμενο της επιστολής που απέστειλαν οι έμποροι του Ηρακλείου, τονίζουν ότι: «Το άνοιγμα τις Κυριακές σπρώχνει στο κενό την μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί ζωντανή μέσα στην κρίση. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η πραγματικότητα διαψεύδει τους αλχημιστές»
Δεν ανήκω σ’ αυτούς που παρελθοντολογούν αενάως. Όμως, η επιλεκτική μνήμη και  η διαστρέβλωση  γεγονότων και στοιχείων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες, να εξωραϊστούν πολιτικές και να απενοχοποιηθόυν πρόσωπα , οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια και σε επαναλήψεις ακόμη και των πιο τραγικών λαθών του παρελθόντος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη Κεγκέρογλου στην "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ"
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη"
Διαβάστε περισσότερα...
 
«5000 νέες θέσεις εργασίας για άνεργους νέους επιστήμονες μέχρι 35 ετών»
Μια ακόμη σημαντική «ανάσα» στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάσχεση της ανεργίας, προσφέρει το νέο πρόγραμμα του  ΟΑΕΔ, το οποίο αφορά νέους επιστήμονες  μέχρι 35 ετών, με τη συμβολή του .
Ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, το οποίο προβλέπει εργασία για 27 μήνες υποχρεωτικά, με επιδότηση της επιχείρησης για 24μήνες. Οι αιτήσεις από τις επιχειρήσεις ήδη άρχισαν να υποβάλλονται.
Συγκεκριμένα ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού προωθεί  το "Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών".
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Το βάρος στην αναθεώρηση των όρων της δανειακής σύμβαση και στην ουσιαστική κοινοβουλευτική δραστηριότητα»
     Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού –κυρίως – Τύπου που αναφέρονται στις τοποθετήσεις των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κατά τη σημερινή συνεδρίαση, διευκρίνισε τα εξής:
«Τάχθηκα υπέρ της ειλικρινούς και σοβαρής κοινοβουλευτικής στήριξης της κυβέρνησης Εθνικής Συνευθύνης που θα συγκροτηθεί, στα πλαίσια της κοινωνικής συμφωνίας, την οποία επιδιώκουν τα 3 κόμματα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 381 382 383 384 385 386 387 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2696 - 2702 από 2703

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο