ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Επιβεβλημένη η αύξηση των διατιθέμενων κονδυλίων του προγράμματος Εξοικονομώ στην Περιφέρεια Κρήτης
Mε επίκαιρη ερώτηση που κατάθεσε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει ότι είναι επιβεβλημένη η αύξηση των διατιθέμενων κονδυλίων του προγράμματος Εξοικονομώ στην Περιφέρεια Κρήτης

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρωτοβουλίες για την προτεραιότητα διασφάλισης της διατροφικής επάρκειας της χώρας μας και όλης της Ε.Ε και αναπροσανατολισμός της ΚΑΠ
Να αναζητηθούν άμεσα εναλλακτικές πηγές για σιτάρι αλλά και πρώτες ύλες ζωοτροφών

Mε επίκαιρη ερώτηση που κατάθεσε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά πρωτοβουλίες για την  προτεραιότητα διασφάλισης της διατροφικής επάρκειας της χώρας μας και όλης της Ε.Ε και αναπροσανατολισμό της ΚΑΠ, επισημαίνοντας ότι πρέπει να αναζητηθούν άμεσα εναλλακτικές πηγές για σιτάρι αλλά και πρώτες ύλες ζωοτροφών.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή η επιστολή του σωματείου Εργαζομένων Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου
Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αναφορά στα αρμόδια Υπουργεία, το υπόμνημα του σωματείου εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου Κρήτης και την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις ύδρευσης, αποχέτευσης (Π.Ο.Ε-Δ.Υ.Α.Α).

Αναλυτικά το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: Επιβεβλημένη η συνολική αναβάθμιση υπηρεσιών Υγείας στον Ν.Ρεθύμνου
Αν.Υπουργός Υγείας: Λειτουργούν ικανοποιητικά, δεν χρειάζεται νέο νοσοκομείο.

Τα προβλήματα και  οι προοπτικές του Νοσοκομείου Ρεθύμνου συζητήθηκαν με επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Β. Κεγκέρογλου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο βουλευτής, αφού τόνισε ότι η πανδημία ανέδειξε με δραματικό τρόπο την ανάγκη η πολιτική να επανέλθει στο στόχο της, ο οποίος είναι η υποστήριξη του ανθρώπου, της υγείας του και της ευημερίας του, ζήτησε την συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νομό Ρεθύμνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα εξετάσει το Υπουργείο Οικονομικών την επιπλέον παράταση της πλατφόρμας arogi.gov.gr για τους σεισμόπληκτους
Να επιλυθούν άμεσα τα συσσωρευμένα προβλήματα ζήτησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Επιπλέον παράταση της επαναλειτουργίας της πλατφόρμας arogi.gov.gr και άμεση πληρωμή της προκαταβολής για όλους και όλες, χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια ζήτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Β. Κεγκέρογλου με επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόταση αναπροσαρμογής των ποσών οικονομικής ενίσχυσης των δικαιούχων και των εισοδηματικών ορίων για ένταξηστο ΕΕΕ
Στην παρουσίαση της ετήσιας  Αναφοράς για την Φτώχεια στην Ελλάδα, από το  Ελληνικό  Δίκτυο  για  την Καταπολέμηση της Φτώχειας, που είχα την τιμή να προσκληθώ, μαζί με την Γραμματέα του Τομέα Κοινωνικής ένταξης και συνοχής  Έφη Μπέκου,διατυπώσαμε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για την αντιμετώπιση της φτώχειας και της φτωχοποίησης και την ανάγκη, αναπροσαρμογής των ποσών ενίσχυσης του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος οκτώ χρόνια μετά την πρώτη εφαρμογή του αλλά και των εισοδηματικών ορίων για την ένταξη σ΄αυτό, σε συνάρτηση με την εξέλιξη του βασικού μισθού.Η πρόταση αυτή αφορά σήμερα 500.000 οικογένειες και πάνω που έχουν ενταχθεί στο ΕΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 2550

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο