ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Υποχρέωση όλων η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης Παππά – ΣΥΡΙΖΑ Channel
Ομιλία Βασίλη Κεγκέρογλου, εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής στην Ολομέλεια της Βουλής για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον πρ. Υπουργό Ν.Παππά.

Η αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση, αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της δημοκρατίας, και ταυτόχρονα βασικό δικαίωμα του πολίτη το οποίο δυστυχώς φαλκιδεύεται, όχι μόνο σε δικτατορικά και ανελεύθερα καθεστώτα που επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο της αλλά και σε σύγχρονες και προηγμένες δημοκρατίες που επιδιώκεται ο επηρεασμός της.
Η Ελλάδα που είναι μια δημοκρατία με σύγχρονο Σύνταγμα αλλά και πολλά διδάγματα από την περίοδο της δικτατορίας, δυστυχώς βιώνει περιόδους με προσπάθεια περιορισμού της πολυφωνίας και του πλουραλισμού στην ενημέρωση που αποτελεί θεμέλιο του δημοκρατικού πολιτεύματος και δεν μπορεί ούτε να περιορίζεται ούτε να ελέγχεται προς όφελος κυβερνήσεων και κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν από τον πρόσφατο παγετό
Με ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί της Κρήτης για τις ζημιές που υπέστησαν  από τον πρόσφατο παγετό.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το καλοκαίρι του 2022 ειδικό χωρικό για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την χρηματοδότηση και την έναρξη της διαδικασίας υλοποίησης του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σχέδιο προώθησης ελαιολάδου και συγκεκριμένα μέτρα στήριξης ελαιοπαραγωγών
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά σχέδιο προώθησης ελαιολάδου και συγκεκριμένα μέτρα στήριξης ελαιοπαραγωγών
 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναστάτωση και ανασφάλεια στον αγροτικό κόσμο από τις επιλογές και τους άστοχους κυβερνητικούς χειρισμούς που έχουν νεκρώσει τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ.Βασίλη Κεγκέρογλου κατατέθηκε ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την αναστάτωση και την ανασφάλεια στον αγροτικό κόσμο από τις επιλογές και τους άστοχους κυβερνητικούς χειρισμούς που έχουν νεκρώσει τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άρση της απαγόρευσης της ερασιτεχνικής αλιείας για όλους, χωρίς επιλεκτικές εξαιρέσεις
Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου κατατέθηκε ερώτηση προς τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και  Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, με την οποία ζητούν την άρση της απαγόρευσης της ερασιτεχνικής αλιείας για όλους, χωρίς επιλεκτικές εξαιρέσεις.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 2134

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο